KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - 5 Nisan Ortaokulu

5 Nisan Ortaokulu

Adres
06.02.2023 tarihinde ilimizde meydana gelen depremden dolayı okulumuz hasar almıştır. Bundan dolayı okulumuz SENEM AYŞE MAHALLESİ BEKTUTİYE BULVARI NO54 DULKADİROĞLU/KAHRAMANMARAŞ adresinde eğitim ve öğretime devam etmektedir.
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM- ÖĞLE
Kalorifer(Doğalgaz)
Ulaşım
Doğukent otobüsleri ile ulaşım yapılmaktadır.(5,23, 33, 37 vs belediye otobüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir.)
Sakarya Mah. 57011 Sk. No:2
İl merkezindedir. Çarşıya yürüme mesafesindedir.
Tübitak 4006